Het regelen van een lening voor je woning kan stressvol zijn, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn

Het afschermingsproces is stressvol en vaak overweldigend. In veel gevallen is de huiseigenaar bereid om de werkelijkheid op te schorten, alles te proberen en iedereen te vertrouwen die belooft dat hij of zij in zijn of haar huis zal blijven. Het voeden van extra verwarring in de lening wijziging proces is het feit dat veel in gebreke blijven huiseigenaren gebruikt verklaarde inkomen leningen om te herfinancieren of hun aankoop te doen. Elke huiseigenaar moet weten voordat hij in het proces van wijziging van de lening gaat, dat u inkomen moet hebben om in aanmerking te komen voor een wijziging van de lening.

Er zijn genoeg mogelijkheden om de hypotheek te betalen met een lening

Dit is het waard om te herhalen: Als u niet voldoende inkomen kunt documenteren om uw hypotheek te betalen (dat is een nieuwe, lagere hypotheekbetaling), krijgt u geen kredietaanpassing! Verder, hoewel de bank u misschien op uw woord heeft geloofd toen u in aanmerking kwam om de lening af te sluiten, zal ze u documenteren en uw inkomen zeker bevestigen voordat u akkoord gaat om uw lening te wijzigen. Over het algemeen is het doel van een kredietaanpassing om uw maandelijkse betalingen te verlagen tot een bedrag dat gelijk is aan 31% van uw huidige bruto-inkomsten.

Banken eisen ook dat u een ontbering hebt voordat u een wijziging aanvraagt. Voorbeelden van algemeen aanvaarde ontberingen zijn echtscheiding, overlijden van een inkomensverschaffer, verlies van baan of inkomen, gedwongen verhuizing voor een baan, of in afwachting van een renteverhoging. Ze gaan uw lening niet aanpassen omdat u wilt herfinancieren, als uw huidige inkomen de maandelijkse betaling ondersteunt. Bron: Leningenhypotheek.com

Waarom je op moet letten als je een lening bij de bank afsluit

Vervolgens verwachten de banken dat u uw spaargeld besteedt voordat ze overwegen uw lening aan te passen. Twee dingen om op te merken: ten eerste zijn sommige van uw pensioenrekeningen verboden dankzij de ERISA-wetten, wat betekent dat de banken niet achter u aan kunnen gaan of van u kunnen eisen dat u ze liquideert om de hypotheekbetalingen te doen.

  • Ten tweede wordt algemeen aanvaard dat de banken verwachten dat een huiseigenaar minder dan twee en een half keer zijn huidige maandelijkse betaling heeft voordat hij een lening wijzigt. Bijvoorbeeld, als uw maandelijkse hypotheekbetaling $100 was en u had $250 op uw spaarrekening (2 1/2 keer uw betaling), zou de bank verwachten dat u dat geld gebruikt voordat ze uw lening wijzigen.

Het aanvragen van een lening kan je bedrijf verder helpen

Een laatste opmerking over dit onderwerp, denk twee keer na over het aanvragen van een lening wijziging gewoon om een afscherming of korte verkoop uit te stellen. Bijna iedereen kan een tijdelijke wijziging krijgen via zijn bank.

  • De voorgestelde redenering hier is dat de bank probeert om een slechte schuld te verzamelen, om hun vermogen om banken te verzamelen zal proberen om alle financiële informatie die u verstrekt om later te verzamelen over die slechte schuld te evalueren. Als u ten onrechte of hopeloos een zaak voor een wijziging opbouwt door inkomsten en vermogen te tonen, kan die informatie uiteindelijk nadelig blijken voor uw korte verkooponderhandelingen.