Populaire auto producten vind je hier

Fiets vervoeren met de auto

Een gezin in Florida schrijft een regenachtige dag toe omdat ze mogelijk hun leven hebben gered nadat een SUV van de weg was gereden, door twee hekken ploegde en over het zwembad van het gezin vloog.

De politie van Miami-Dade en Fire Rescue reageerden op de neiging van de SUV-chauffeur, die vermoedelijk een diabetische shock heeft gehad.De achtertuin van de familie Lago is hun toevlucht geweest tijdens de coronaviruspandemie. Sabrina Lago, 11, en haar 2-jarige broer spelen graag buiten, maar het regende vrijdagochtend en hield ze binnen.

Ouders Carlos en Carolina Lago zeggen dat ze blij zijn met de regen nadat een SUV van de weg is gegaan en over het zwembad van het gezin is gevlogen, waardoor de tuin is beschadigd. De Lagos waren allemaal binnen toen ze de luide knal hoorden. ‘Het was als een explosie, als een grote explosie’, zei Carlos Lago. Een fietsendrager auto kopen is daarom ook handig.

Auto koelbox is ook populair

Surveillance-video toonde de SUV die door het hek van de familie ploegde en zo snel ging dat het van links naar rechts over het zwembad vloog en over het wateroppervlak scheerde. Het speelgoed van de kinderen was een paar centimeter verwijderd van gevaar.’Mijn hart sloeg over. Ik was bang voor mijn leven,’ zei Sabrina. ‘Godzijdank is mijn familie oké. Ik had nooit gedacht dat dit zou kunnen gebeuren. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn familie bij me heb. ‘

D’We zouden buiten in het zwembad zijn en tijd in het zwembad doorbrengen. Dit is wat me het meest beangstigt’, zei Carlos Lago. ‘Mijn buurvrouw die ernaast woont, dit is haar zeven keer overkomen. Een muur of een vangrail of zoiets dat ze dit kunnen tegenhouden.’ Koelbox voor de auto was bedoeld om te gaan genieten.

Carlos Lago zegt dat dit niet de eerste keer is dat een auto van de straat komt en hij smeekt om de burgemeester, stadscommissarissen of iedereen die wil luisteren om veranderingen aan te brengen voordat iemand wordt vermoord. Slechts twee uur voor de crash stonden twee onderhoudsmedewerkers buiten bij het zwembad.